rtemagicc_projextx_w-jpg

Project X: Uit de handgelopen feest, Harense blunder met facebook landelijk nieuws

HAREN – Een Harense blunder met facebook groeit inmiddels uit tot landelijk nieuws. Wat een verrassingsfeestje moest worden, wordt wel een hele grote verrassing.

Een meisje uit de Stationsweg dacht een leuk feest te organiseren in haar huis. Althans, dat was de bedoeling. Ze maakte voor haar verjaardag een Facebook evenement aan, maar vergat het in te stellen als privéfeestje. Het gevolg was dat er veel te veel mensen werden uitgenodigd. Zo’n 30.000 in totaal. Ruim 4000 mensen daarvan hebben aangegeven ook daadwerkelijk te gaan komen.

De blunder groeit inmiddels uit tot landelijk nieuws. Vandaag staat het verhaal in de Spits en gisteren al was het verhaal op de discussiesite Joop te lezen. Ook Trouw meldt het feest.

Het feestje heeft inmiddels al de naam Project X Haren gekregen, genoemd naar de Amerikaanse film waarbij een feestje helemaal verkeerd afloopt.

”Er worden momenteel YouTube-filmpjes gemaakt, afterparty’s georganiseerd en er is zelfs geflyerd in de stad Groningen. Het gaat het hele land door en zelfs de grenzen over. Het is bijna te bizar voor woorden”, aldus de ouders van het meisje in een waarschuwende brief voor de buurt.

”Ik ga om te kijken of er echt mensen komen opdagen. Afgelopen week zat ik in de bioscoop en toen er een reclame van de film Project X voorbijkwam, begon de hele zaal te praten over het feestje in Haren”, aldus Tim Suichies uit Groningen tegenover Trouw.

Hier ziet u het Youtube-filmpje over het facebookfeest Project X in Haren.

Het is nodeloos om te melden dat een en ander voor de betrokkenen erg vervelend is, dusOnze waarschuwing: ga niet!

 

Artikel geplaatst door Marco in 't Veldt op 18-09-12 15:15.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Harener Weekblad via:


Advertentie


advertentie
Advertentie
Advertentie